Pre and Post Hair Removal For Men and Women-Official Mainely Cole’s Tweet Chat Tuesday, June 4, 2012

(1)  #1 Prepping for a shave, were should he start first?  @MainelyColes #HairRemoval #MensGrooming 
ANSWER #1:  #1 For close shave, gently Exfoliate and remove dead skin..Opening Pores @mainelycoles

(2)  #2 How often should he exfoliate before shaving?  @MainelyColes #HairRemoval  #MensGrooming 
ANSWER #2:  #2  Best results, Before each shave…to open pores..@mainelycoles

(3)  #3  Why is toning important after shaving? @MainelyColes  #MensGrooming 
ANSWER #3:  #3 Our Toner is an Organic Anti-inflammatory that soothes as well as Tones! #Results healthy younger looking skin! @mainelycoles

(4)  #4  Why is light moisture important after shaving for men?  @MainelyColes  #MensGrooming 
ANSWER #4:  #4 Keeps skin nourished and hydrated with our anti-aging ingredients, Tones to maintain youthful look! @mainelycoles

(5)  #5  What is the most masculine body butter moisturizer in the line?  (beanies reference) #MensGrooming   
ANSWER #5:  #5 Our Beanie’s Blessings is a unique Blackberry/Amber Body Butter Popular With Both Men & Woman…Heavenly @mainelycoles

(6)  #6  How often can Mainely Cole’s products be used for pre and
post hair removal solutions?  #HairRemoval @MainelyColes
ANSWER #6:  #6 As Often as you shave, daily, weekly or as I find in Maine sometimes yearly! Lol @mainelycoles

(7)  #7  What is a pre-shave option for women to prepare skin?
#HairRemoval @MainelyColes

ANSWER  #7:  #7 Ladies remember to exfoliate! It is key….we offer 5 unique body scrubs to exfoliate skin properly. @mainelycoles

(8)  #8 How far in advance should should one exfoliate before
#hairremoval?  @MainelyColes

ANSWER #8:  #8 For an extremely close shave 5 mins to 1 day prior to shaving works best. @mainelycoles

(9)  #9  How long after laser hair removal should Gel Therapy
Masque be applied?  #HairRemoval @MainelyColes

ANSWER #9:  #9 Our Organic Gel therapy masque Right Away it’s natural anti-inflammatory properties will soothe and hydrate skin. @mainelycoles

(10)  #10  How long after #HairRemoval should one efoliate?
@MainelyColes

ANSWER #10:  #10 Please wait use our gel therapy masque until skin is completely hydrated and not red from laser then start again! @mainelycoles

(11)  #11 Should light moisture be used daily to maintain balanced
skin and nourishment?  #HairRemoval @MainelyColes

ANSWER #11:  #11 Moisture & Nourishment is Key To maintaining a Close Shave and Beautiful Youthful Skin! @mainelycoles

Heidi, is there anything else you would like to share with everyone before signing off from your @MainelyColes #HairRemoval chat?

ANSWER:  Your Skin Is Your Largest Organ So please Take Care Of It..Have A Beautiful Day!! @mainelycoles

Your Skin Is Your Largest Organ So please Take Care Of It..Have A Beautiful Day!! @mainelycoles

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s